D1 Portaal
Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verslag Grijpskerk - ONR

Thu 02 Nov, 20:54

Door: Simon Kuper

Zaterdag 28 oktober moest het gebeuren. Uit tegen de koploper. Als we nog kampioen wilden worden moest er gewonnen worden. Grijpskerk had tot nu toe alles met dikke cijfers gewonnen, maar nog geen sterke tegenstander gehad. Davey was er niet bij en Sjoerd had last van een blessure.
Voor de wedstrijd waren we een beetje gespannen en probeerden tijdens het intrappen kwijt te raken. We begonnen goed en al gauw bleek dat Grijpskerk het moest hebben van drie grote sterke spitsen en een goede keeper. De wedstrijd ging gelijk op en Duco had een goede kans, maar ja die goede keeper. Aan onze kant was GK wel succesvol. Bij een bal, waarvan wij dachten dat die achter was mocht er toch doorgevoetbald worden. En ja hoor de bal klutste uiteindelijk in het doel. De verdediging was vandaag niet op zijn sterkst en GK kon via een mooi schot en een lelijke hoge stuiterbal op 3-0 komen! In de rust wisselde Achmed Sjors af in het doel. Sjoerd verbeet zijn pijn en was toch goed inzetbaar. Zodat we met frisse moed weer het veld betraden.
Na de rust zette ONR aan en wist enkele kansen af te dwingen. Even leek het erop dat het weer een echte wedstrijd kon worden, maar na twee ongelukkige doelpunten en weer een mooi schot was de eindstand 6-0. Zeer geflatteerd in onze ogen, maar wel de waarheid en het gevolg van het gemis van een vaste keep. Als we de komende 2 wedstrijden winnen worden we nog 3-de. Al met al een goede prestatie.